Hopp til innhold

SOMMERSKOLE 2019, UKE 26 (24. – 28. JUNI)

Sommerskolen på Sø-Disi er for unger/ungdom født 2006-2012.

Mandag til og med fredag klokka 9.00 - 15.00 kan du bli med ut på jordet og inn i skogen, ta en runde i klatrejungelen og være med i observasjonsløypa! Denne uka lærer deltagerne om livet på en moderne gard med historisk sus.

Hver dag inneholder ulike aktiviteter felles og i grupper. Aktivitetene foregår på og rundt gården, og trimmer både hodet og kroppen: klatrejungel, stafetter, naturfaglig eksperimenter, orientering, oppgaveløype, håndverk og matlaging. Kanskje vi tar en tur til gapahuken vår i skogen også. Vi skal lage vårt eget sommerskole-hefte, høste mat til matlagingen, og være litt i den nye skolehagen vår. Gårdshunden vår, Rampete Rutur, gleder seg til å møte de som har lyst til å hilse på ham, og Mikke Pus er litt til og fra som han vil selv!

Fredag inviterer vi familie/foresatte til en liten avslutning, med lett bevertning og fremvisning av noe av det vi har holdt på med i sommerskole-uka.

Deltagerne får blant annet pedagogisk opplegg, forsikring og matservering. Vi har ikke universell utforming, og har ikke kapasitet til spesialpedagogisk oppfølging.

Pris for sommerferieskolen er kr. 1300,- per deltager. Bindende påmelding til cgdahl@online.no. Vi har hatt ventelister de siste årene!