Hopp til innhold

SOMMERSKOLE 2019, UKE 26 (24. – 28. JUNI)

Sommerskolen på Sø-Disi er for unger/ungdom født 2006-2012.

Mandag til og med fredag klokka 9.00 - 15.00 kan du bli med ut på jordet og inn i skogen, ta en runde i klatrejungelen og være med i observasjonsløypa! Vi skal høste fra "markens grøde" og lage mat på bålpanna.
Gjennom en lærerik og artig ferieuke får du oppleve dette og mer til. Denne uka lærer deltagerne om livet på en moderne gard med historisk sus, høster mat rett fra jordet, bruker kroppen og hodet hver dag, og har mye moro mens vi lærer.

Deltagerne får blant annet pedagogisk opplegg, forsikring, matservering og aktivitetshefte. Vi har ikke universell utforming, og ikke kapasitet til spesialpedagogisk oppfølging.

Vi lager mat sammen hver dag, og bruker ingredienser vi høster fra gården og nærområdet. Vi har observasjonsløype, klatrejungel, orientering, volleyball, stafetter og lek. Vi lærer om dyrking og pleiing i åkeren.

Pris for sommerferieskolen er kr. 1300,- per deltager. Mer detaljert innhold kommer i løpet av april. Bindende påmelding til cgdahl@online.no. Vi har hatt ventelister de siste årene!